Förädla, fördjupa och förfina

Förädla, fördjupa och förfina. Att låta saker och ting ta sin tid är en konst. Ju mer tid man lägger ned på det man gör desto större är möjligheterna att resultatet blir bra. Men hur ska man veta vad man behöver jobba med för att förädla, fördjupa och förfina sina insatser?

cleaner-3177074_640

Bildkälla: https://pixabay.com/sv/renare-våt-pearl-renhet-vätska-3177074/

Kvalitativa skolarbeten

I detta inlägg samlar jag de länkar jag skrivit om att skapa kvalitativa skolarbeten. Jag riktar mig i första hand till de elever som har de ämnen jag undervisar i, det vill säga ämnen relaterade till media, kommunikation och pedagogik. Jag kan mycket väl tänka mig att det jag tar upp går att tillämpa i flera andra ämnen och kurser på såväl högstadie- som gymnasienivå.

 

Arbeta med kunskapsinnehållet

Referera reflekterande

Utveckla dina svar

Utförliga svar och analys

mindmap-1469592_1920
Idéer!

Om källor och källkritik

Fakta och värderingar

Källor och källkritik

Citaträtten

Uppge dina källor viktigt för trovärdigheten

Är det jag läser verkligen sant?

Skriva källförteckning

Kalllorskolarbeten1

Arbeta med språket

Korrekturläs och redigera din text

Redigera din text

ID-100260485
Värderingar!

Utformning och utseende

Skapa snygga skolarbeten

Microsoft Word - Dokument1

Varmt lycka till med dina studier!

Elisabeth